Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn: puberzoon directrice beklimt achtbaan na sluitingstijd

22-06-2020, 14.10 uur

Avonturenpark Hellendoorn is in verlegenheid gebracht door foto's die op Instagram verschenen. Daarop is te zien hoe de puberzoon van de directrice 's avonds zonder begeleiding een 25 meter hoge achtbaan beklimt. Het management van het Overijsselse pretpark baalt.

De jongen poseerde samen met zijn vrienden, voorzien van een peuk en een biertje, bovenop de liftheuvel van de Tornado. "Wij zijn hier absoluut niet blij mee, want dit is niet de bedoeling", reageert een woordvoerder. "Dit is een eenmalige actie geweest. We hebben maatregelen genomen om te voorkomen dat het nog een keer gebeurt."

De vriendengroep, die onderling overigens geen afstand hield, had geen toestemming om de attractie te beklimmen. Het voorval vond plaats na sluitingstijd. "Just checking the view", luidde het bijschrift op Instagram. "Uit de hoogte doen", schreef een kameraad. Inmiddels zijn de beelden verwijderd.

Achtertuin
De algemeen directrice van Hellendoorn heet Lyan van den Bosch. Ze woont pal naast het park: haar achtertuin bevindt zich tussen de attracties Het DrakenNest en Wild Waterval. Van den Bosch is mediaschuw: ze geeft geen interviews en laat zich niet zien tijdens bijeenkomsten met journalisten of fans.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be