Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany durft meet-and-greets weer aan

22-06-2020, 21.42 uur | Reacties

Bezoekers van Movie Park Germany kunnen binnenkort weer op de foto met de tekenfilmfiguren uit PAW Patrol en SpongeBob SquarePants. Het Duitse pretpark had alle meet-and-greets geschrapt vanwege corona, maar op maandag 29 juni keren de personages terug.

Vanaf die dag maken de karakters opnieuw hun opwachting in het Duitse pretpark, op Hollywood Boulevard en in kindergebied Nickland. "Voor veel families met kinderen zijn de helden uit de tv-series een hoogtepunt tijdens het bezoek", weet directeur Thorsten Backhaus.

De mascottes houden wel steeds anderhalve meter afstand van bezoekers. "Meet-and-greets zullen weer mogelijk zijn met naleving van de hygiƫne- en veiligheidsmaatregelen, waaronder het bewaren van afstand", belooft Backhaus.

Capaciteit
Vanaf 29 juni laat men ook meer mensen toe in het park, in overleg met de autoriteiten. Het management benadrukt dat nog altijd minder dan de helft van de totale capaciteit gebruikt wordt.

Movie Park opende op 29 mei, maanden later dan gepland. Het vooraf registreren van een bezoekdatum is verplicht. Tussen 29 juni en 9 augustus blijft het park dagelijks open tot 19.00 uur. Drie attracties zijn tot nader order dicht: 4D-simulator The Lost Temple, 4D-bioscoop Roxy en simulator Time Riders.

Meer Movie Park Germany
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be