Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Station Antwerp

Logo van overdekt pretpark Plopsa Station gepresenteerd

22-06-2020, 14.27 uur | Reacties

Het overdekte pretpark Plopsa Station, gelegen in treinstation Antwerpen-Centraal, heeft een logo gepresenteerd. Daarop staan allerlei stripfiguren die bezoekers van het overdekte attractiepark tegen zullen komen. Plopsa Station is de nieuwe naam van Comics Station Antwerp, dat eind vorig jaar werd overgenomen door de Plopsa Group.

De trekpleister bestaat uit verschillende kleinschalige attracties die in het teken staan van Belgische striphelden. Door tegenvallende bezoekersaantallen en financiƫle problemen balanceerde Comics Station al geruime tijd op het randje van een faillissement.

Het nieuwe logo, uitgevoerd in het karakteristieke Plopsa-lettertype, verraadt dat de meeste stripfiguren de overname hebben overleefd. In het beeldmerk prijken Lucky Luke, Suske en Wiske, Urbanus, Marcel Kiekeboe uit De Kiekeboes en Jommeke. Ze krijgen gezelschap van Studio 100-clown Bumba, die in Plopsa Station een dagelijkse show krijgt. De Smurfen hebben het veld moeten ruimen.

Meer vertraging
Het park is al sinds november 2019 dicht. Wanneer bezoekers weer welkom zijn, is nog onduidelijk. De heropening werd al eens uitgesteld van 4 april tot 1 juli. Nu zorgt de coronacrisis voor nog meer vertraging. Inmiddels wordt gesproken over een opening "eind 2020".

Meer Plopsa Station Antwerp
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be