Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland overstag: geen Sky Radio-muziek meer in middeleeuws gebied

21-06-2020, 22.41 uur

In het middeleeuwse themagebied van Toverland zijn geen Sky Radio-hits meer te horen. Sinds februari werden in themadeel Avalon popliedjes van onder meer ABBA, Ed Sheeran en Rowwen Hèze gedraaid. Nu heeft het Limburgse attractiepark ervoor gekozen om de originele soundtrack terug te brengen.

Dat bevestigt een woordvoerster van Toverland aan Looopings. Op de aanpassing kwam veel commentaar. Fans hadden geen goed woord over voor de nieuwe afspeellijst. Ook het Duitse bedrijf IMAscore, verantwoordelijk voor de themamuziek van Toverland, reageerde teleurgesteld.

In het vervolg zullen Toverland-bezoekers niet meer geconfronteerd worden met bijvoorbeeld 'Sex Bomb' van Tom Jones en 'Mack The Knife' van Robbie Williams. "We hebben de nieuwe popmuziek geëvalueerd en geconstateerd dat het merendeel van de bezoekers de voorkeur geeft aan de IMAscore-muziek", laat de voorlichtster weten.

Restaurant
Wie gaat eten in themarestaurant The Flaming Feather, luistert nu weer naar middeleeuwse deuntjes. In de rest van het gebied waren de verguisde popnummers al eerder vervangen.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be