Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Rotterdam

Rotterdamse verbrandingsoven wordt attractiepark

07-09-2012, 21.12 uur

Hennie van der Most laat weer eens van zich horen. De maffe ondernemer, bekend van het opkopen van leegstaande fabrieken, heeft zijn slag geslagen in Rotterdam.

Het nieuwste speeltje van de zakenman is een oude afvalverbrandingsoven in een achterstandswijk in Rotterdam-Zuid. Binnen anderhalf jaar moet het complex omgebouwd worden tot een volwaardig pretpark. Hetzelfde kunstje flikte hij eerder met een aardappelmeelfabriek in Drenthe (nu Speelstad Oranje) en een kerncentrale in Duitsland (nu Wunderland Kalkar).

Het nieuwe park wordt net zoiets als de Speelstad in Drenthe, met draaimolens en botsauto's die gekke Hennie nog ergens heeft liggen.

Meer Attractiepark Rotterdam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be