Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Europa-Park versoepelt toegangsregels voor abonnementhouders

19-06-2020, 17.51 uur

De regels voor abonnementhouders van Europa-Park worden versoepeld. Tot nu toe mochten abonnees vanwege de coronacrisis maximaal één keer per kalendermaand een bezoek inplannen. Vandaag laat het Duitse attractiepark weten dat leden van de Europa-Park Club voortaan drie tickets per maand kunnen reserveren.

"De drie bezoekdata kunnen binnen de duur van de clubkaart naar wens gekozen worden, ze hoeven niet in dezelfde maand plaats te vinden", staat in een mail die verstuurd werd aan abonnees. "Houd er rekening mee dat bepaalde dagen mogelijk niet meer beschikbaar zijn in de ticketshop, afhankelijk van de vraag."

Europa-Park meldde eerder al dat abonnementen automatisch verlengd worden met het aantal dagen dat het pretpark gesloten was én het aantal dagen dat er een bezoekerslimiet gehanteerd wordt. Abonnementhouders worden uiteindelijk dus ook gecompenseerd voor deze periode.

Verplicht
In coronatijd werkt het park met een beperkte capaciteit. Daarom is vooraf reserveren voor iedereen verplicht. Het bestellen van een nieuwe clubkaart is op dit moment niet mogelijk. Daarnaast kunnen verlopen kaarten tijdelijk niet verlengd worden.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be