Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Ouwehands Dierenpark Rhenen

Ouwehands Dierenpark introduceert mondkapje met reuzenpanda erop

17-06-2020, 12.39 uurBeeld: Manilla Morsink

Ouwehands Dierenpark heeft een eigen mondkapje ontwikkeld. Dierenvrienden kunnen nu een mond- en neusmasker bestellen met de afbeelding van een reuzenpanda erop. Het kapje is voor 9,95 euro verkrijgbaar in het park en te bestellen via de webshop van Ouwehands.

Het gaat om een dubbellaags niet-medisch mondkapje van polyester en katoen. Links onder staat in het klein het logo van de dierentuin. Het herbruikbare masker is wasbaar op 40 graden. De levertijd na een online bestelling bedraagt twee tot vijf werkdagen.

Ouwehands Dierenpark is de enige dierentuin in Nederland waar reuzenpanda's te vinden zijn. Onlangs werd er een jong geboren, dat op dit moment nog niet zichtbaar is voor het publiek. De kleine panda en moeder Wu Wen verblijven voorlopig in een kraamhol. Vader Xing Ya is wel te zien.

Meer Ouwehands Dierenpark Rhenen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be