Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Rhône-Alpes

Walibi verkoopt mondkapjes met mascotte erop

15-06-2020, 23.14 uur

Het Franse attractiepark Walibi Rhône-Alpes verkoopt dit seizoen mondkapjes in stijl. In het pretpark zijn binnenkort mond- en neusmaskers verkrijgbaar met Walibi-beeltenissen. Zo is er een mondkapje ontwikkeld met de bek van de bekende oranje kangoeroe.

Dat laat het park weten op Instagram. De mascotte kreeg dit jaar een nieuw uiterlijk, dat al zichtbaar is op het masker. Andere kapjes bevatten het Walibi-beeldmerk en het logo van de vorig jaar geopende achtbaan Mystic.

Walibi raadt bezoekers aan om in het hele park mondkapjes te dragen. In overdekte ruimtes en in sommige attracties is dat verplicht voor personen vanaf 11 jaar. Het attractiepark gaat weer open op zaterdag 20 juni, maar het aangrenzende waterpark Aqualibi blijft het hele jaar dicht.

Polen
Walibi Rhône-Alpes is niet het enige Europese pretpark met eigen mondmaskers. Europa-Park in Duitsland en Energylandia in Polen gingen het Franse park al voor.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Rhône-Alpes
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be