Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark de Waarbeek

Dit jaar nieuwe achtbaan in Overijssels pretpark de Waarbeek

15-06-2020, 12.56 uur

Attractiepark de Waarbeek haalt dit jaar een nieuwe achtbaan in huis. In het Overijsselse pretpark stond al de oudste stalen achtbaan van de Benelux. Daar komt binnenkort de powered coaster Gold Mine Express bij, afkomstig van de kermis. De Waarbeek huurt de attractie tot en met eind oktober.

Daarvoor wordt samengewerkt met de Apeldoornse firma Hendriks-Hinzen. Gold Mine Express komt te staan op de oude plek van de Calypso, die eind 2018 voor het laatst operationeel was. De opbouw van de kermisachtbaan begint deze week. Nederlandse kermissen gaan voorlopig niet door vanwege een landelijk verbod op evenementen.

De tijdelijke attractie staat in het teken van het Wilde Westen. "Dit is een erg mooie aanvulling op het park, mede door de thematisering", laat eigenaar Kevin Moespot weten. "Daar besteden we de laatste tijd ook veel aandacht aan in het park."

Onbeperkt eten
De Waarbeek startte het seizoen op 20 mei met een all-inclusive-formule. Bezoekers betalen voortaan één vaste prijs voor toegang en onbeperkt eten en drinken: 14,50 euro. Moespot: "Je weet van te voren wat je kwijt bent en de portemonnee hoeft niet weer getrokken te worden." Het vooraf reserveren van tickets is verplicht.

Meer Attractiepark de Waarbeek
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be