Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn installeert automatisch telsysteem bij toiletten

18-06-2020, 11.43 uurBeeld: @carmenpronk

Avonturenpark Hellendoorn test een nieuw systeem dat bepaalt wanneer mensen een toiletruimte mogen betreden. In coronatijd geldt voor toiletblokken een maximale capaciteit. Tot nu toe hielden medewerkers zelf in de gaten hoeveel personen tegelijk naar binnen konden.

Zij krijgen nu help van een speciaal telapparaat, een zogeheten bezettingsmeter met een zuil of een stoplicht. Op een scherm is te lezen hoeveel bezoekers naar binnen mogen. "Op dit moment vindt in Hellendoorn een pilot plaats, bij alle geopende toiletgroepen", legt de voorlichter uit.

Het systeem registreert alle in- en uitgaande gasten, zodat de capaciteit geoptimaliseerd wordt. "We zijn aan het onderzoeken of het systeem een aanvulling is op het reeds aanwezige personeel of dat het systeem uiteindelijk het personeel gedeeltelijk kan vervangen", aldus de woordvoerder.

Smakbar
Als de proef slaagt, dan worden de apparaten definitief geïnstalleerd bij alle toiletten. Bezoekers kunnen op dit moment terecht bij drie toiletgroepen, namelijk bij eetgelegenheden Bella's Smakbar, Kapitein Baba's en De Berghoeve.

Tegenover achtbaan Tornado is een nieuwe toiletruimte te vinden die op dit moment nog niet geopend is. Ook de toiletten van het glijbanenpark Aquaventura Slidepark zijn nog niet toegankelijk.Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be