Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

De Efteling heeft Nieuwe Kleren: nieuw sprookje geopend

05-11-2012, 18.40 uur | Reacties

Abonnementhouders van de Efteling kregen vanavond een voorproefje van De Nieuwe Kleren van de Keizer, een nieuw tafereeltje in het Sprookjesbos. De eerste waren reacties overwegend positief.

Het sprookje bestaat uit een witte kasteelmuur, huppelende poppen en een paar fonteinen. In een huisje aan de zijkant worden schaduwen geprojecteerd. Als de keizer in z'n blootje voorbijtrekt, bedekt een subtiel geplaatste fontein het zicht. Op de achtergrond draait klavecimbelmuziek. Ondertussen leest een vertelster een rijmpje voor.

Saillant detail: de ontwerper van het sprookje, Pim-Martijn Sanders, werkt niet meer voor de Efteling. Hij is overgestapt naar concurrent Europa-Park in Duitsland.Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be