Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling gaat bezoekers waarschuwen voor naderend onweer

12-06-2020, 17.59 uurBeeld: @pieterleebooij

Een nieuwe omroep waarschuwt Efteling-bezoekers voor naderend onweer in tijden van corona. Normaal gesproken rennen gasten massaal een restaurant binnen als het gaat stormen. Nu gezelschappen voortdurend anderhalve meter afstand van elkaar moeten houden, kan zo'n plotselinge toestroom voor problemen zorgen in de overdekte locaties.

Daarom gebruikt de Efteling voortaan een bandje dat in het hele park wordt afgespeeld. "Beste gasten, er is extreem weer op komst", waarschuwt een voice-over. "Zoek daarom een gebouw op om te schuilen en volg de instructies van onze medewerkers op." Daarna volgt een vertaling in het Engels, Duits en Frans.

"Door de verplichte anderhalve meter afstand is het fijn als gasten op tijd op de hoogte zijn van eventueel onweer", zegt een Efteling-woordvoerder in gesprek met Looopings. Voor de zekerheid deelt men dan ook mondkapjes uit in veel binnenlocaties.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be