Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Leveranciers

Grootste pretparkbeurs van Europa geannuleerd

12-06-2020, 14.34 uur

De grootste pretparkbeurs van Europa gaat dit jaar niet door. Dat heeft de organisatie zojuist bekendgemaakt. Eigenlijk zou de IAAPA Expo Europe tussen 22 en 24 september plaatsvinden in Londen. Branchevereniging IAAPA noemt "de onzekerheid omtrent de wereldwijde coronapandemie" als reden.

"Terwijl de wereld worstelt met de ongekende impact van COVID-19, blijft de gezondheid en veiligheid van onze leden en teams de topprioriteit", zegt IAAPA-directeur Hal McEvoy in een verklaring. "Na een zorgvuldige afweging en overleg met onze leden en exposanten hebben we besloten om de IAAPA Expo Europe 2020 te schrappen."

De eerstvolgende editie staat op de planning voor september 2021, in de Spaanse stad Barcelona. "We kijken ernaar uit om onze leden in Europa weer samen te brengen wanneer de tijd daar rijp voor is", aldus McEvoy. Het is de bedoeling om de Amerikaanse evenknie van de beurs, de IAAPA Expo 2020 in Florida, in november wel door te laten gaan.

Parijs
IAAPA staat voor International Association of Amusement Parks and Attractions. De jaarlijkse beurs wordt door attractiebouwers en fabrikanten gebruikt om hun laatste nieuwigheden te presenteren aan de branche. Bovendien zijn er presentaties en persconferenties van vertegenwoordigers van pretparken en aanverwante bedrijven.

Eerder werd de beurs Euro Attractions Show (EAS) genoemd. Vorig jaar vond het evenement plaats in Parijs. Daar kwamen 15.900 bezoekers op af, verspreid over drie dagen.

Meer leveranciers
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be