Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Online eten bestellen in de Efteling nu bij negen locaties

14-06-2020, 22.52 uurBeeld: @arendo_geense

Efteling-bezoekers die geen zin hebben om in de rij te staan voor eten, worden tijdens de coronacrisis op hun wenken bediend. Het attractiepark is versneld bezig om bij zo veel mogelijk horecapunten een digitale bestelmogelijkheid toe te voegen, via de Efteling-app.

Eind vorig jaar vond een pilot plaats bij snackrestaurant De Hongerige Machinist, naast bootjesmolen Polka Marina. Vorige maand werd een tweede locatie toegevoegd, namelijk de Smulpaap op het Anton Pieckplein. Nu wordt het systeem al bij negen eetgelegenheden gehanteerd.

De zeven andere nieuwe plekken zijn Het Seylend Fregat, Oase, 't Poffertje, In de Gelaarsde Kat, De Likkebaerd, Toko Pagode en Panorama. Op de plattegrond in de Efteling-app is in één oogopslag zichtbaar waar de online bestelmogelijkheid geactiveerd is. Daar staan ook de openingstijden per locatie.

Veilig
De Efteling zegt blij te zijn met het systeem, zeker in tijden van corona. "Gasten kunnen op deze manier veilig bestellen op voldoende afstand en ze hoeven minder in de rij te staan. Daarom hebben we deze service versneld uitgerold."

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be