Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling past Symbolica aan: alle tours weer toegankelijk

14-06-2020, 14.52 uurBeeld: @promenadefotos

Dankzij een technische aanpassing is de populaire Efteling-attractie Symbolica weer volledig operationeel. De darkride bestaat uit drie verschillende routes, maar door de coronacrisis was één daarvan in eerste instantie niet toegankelijk. Er zou niet genoeg afstand zijn tussen de verschillende karretjes.

Daarom bood de Efteling alleen nog de zogeheten Muziektour en Heldentour aan. De Schattentour was permanent afgesloten. Daar is nu verandering in gekomen. Sinds enkele dagen kan ook de Schattentour weer gebruikt worden, bevestigt een woordvoerder van het attractiepark aan Looopings.

"Er is een kleine technische aanpassing gedaan", zegt hij. Daardoor is er nu wel steeds genoeg afstand. Symbolica maakt gebruik van een transportsysteem zonder rail. De computergestuurde voertuigen, die Fantasievaarders worden genoemd, kunnen vrij door een ruimte bewegen.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be