Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Familiepark Drievliet

Video: politiehonden maken ritjes in attracties Drievliet

11-06-2020, 12.10 uurBeeld: @basdyk

Politiehonden zijn gisteren op een bijzondere manier getraind in pretpark Drievliet. Tijdens een oefening in het Haagse familiepark werden de dieren meegenomen in enkele attracties. Dat blijkt uit beelden die Bas Dijk op Instagram heeft gezet.

Zo maakte herdershond Kees een ritje in het spookhuis Spookmuseum. Na afloop beet hij op commando in de arm van een man met een speciaal beschermingspak. Ook is te zien hoe hond Wout een afdaling maakte in de Jungle River, een 12 meter hoge waterbaan met boomstammetjes.

Drievliet ging op maandag 1 juni weer open, nadat de seizoensstart weken uitgesteld moest worden vanwege het coronavirus. De rest van de maand is het park op doordeweekse dagen gesloten. Daardoor konden de honden woensdag in alle rust getraind worden.



Meer Familiepark Drievliet
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be