Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Abonnees Slagharen kunnen weer gratis naar Movie Park Germany

11-06-2020, 12.47 uur

Abonnementhouders van Attractiepark Slagharen mogen weer gratis een bezoek brengen aan Movie Park Germany. Het Duitse filmpark ging twee weken geleden open, maar door technische complicaties was het voor Slagharen-abonnees toen nog niet mogelijk om een bezoekdatum te reserveren.

Beide parken horen bij parkengroep Parques Reunidos, net als bijvoorbeeld Bobbejaanland in Belgiƫ. Normaal gesproken is een Goud-abonnement van Slagharen goed voor onbeperkte toegang tot de zusterparken in Belgiƫ en Duitsland. In tijden van corona moet iedereen vooraf een online reservering plaatsen.

Het reserveringssysteem van Movie Park werkt nu ook voor Slagharen- en Bobbejaanland-abonnees. Bij het selecteren van tickets kunnen ze klikken op "Ik heb een seizoenspas", gevolgd door de optie "Reserveren: abonnementen van andere parken (onze groep)". Daarna is het mogelijk om een datum naar keuze te selecteren.

Oplossing
Abonnementhouders van Movie Park Germany die een dagje naar Attractiepark Slagharen willen, moeten nog even geduld hebben. Zij kunnen op dit moment nog geen plek reserveren. Het Overijsselse pretpark werkt aan een oplossing. "De laatste puntjes worden nu op de i gezet", laat een woordvoerster weten.

Movie Park is deze maand dagelijks geopend. Slagharen blijft tot 20 juni dicht op doordeweekse dagen. In waterpark Aqua Mexicana worden momenteel alleen vakantiegasten binnengelaten. Bobbejaanland gaat pas op 1 juli open.

Meer Movie Park Germany
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be