Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris annuleert hardloopevenement in september

10-06-2020, 13.10 uur | Reacties

Een belangrijk evenement in Disneyland Paris gaat niet door. De vijfde editie van een jaarlijks hardloopweekend, dat eind september 2020 plaats zou vinden, wordt geschrapt vanwege het coronavirus. Dat heeft Disney zojuist bekendgemaakt. Eerder werd een hardloopwedstrijd met een prinsessenthema in mei al uit de kalender gehaald.

"We blijven onze activiteiten waar nodig aanpassen en daarom wordt het Disneyland Paris Run Weekend uitgesteld tot de herfst van 2021", laat Disney weten. "We kijken ernaar uit jullie volgend jaar te zien voor dit geweldige evenement. Binnenkort zullen we meer details delen."

Wie een pakket had gereserveerd, kan ervoor kiezen om de volledige boeking te annuleren en het reeds betaalde bedrag terug te krijgen. Het is ook mogelijk om de reservering in stand te houden zonder de hardloopactiviteiten. In dat geval betaalt Disney alleen de kosten van het evenement terug.

Automatisch
Gasten kunnen daarvoor een digitaal formulier invullen. Dat moet gebeuren vóór 19 juni. Als ze tegen die tijd niets hebben laten weten, wordt hun volledige reservering automatisch geannuleerd en terugbetaald.

Meer Disneyland Paris
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be