Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Energylandia

Hilarische video van schoonmaakploeg in Pools attractiepark: 'Who you gonna call?'

09-06-2020, 21.25 uur

Attractiepark Energylandia in Polen bewijst dat er ook tijdens de coronacrisis nog genoeg te lachen valt. Het pretpark publiceerde vandaag een hilarische parodie op de iconische filmreeks Ghostbusters. In een nieuwe YouTube-video is te zien hoe schoonmaakmedewerkers het park op zeer grondige wijze ontsmetten.

Dankzij hun witte pakken, speciale maskers en supersonische apparaten lijken ze zo ontsnapt uit de Ghostbusters-films. Op de achtergrond klinkt dan ook de wereldberoemde titelsong van zanger Ray Parker. De video heet 'COVID Busters'. "Ons dappere team van COVID-19-jagers dwaalt elke dag door Energylandia zodat u zich altijd veilig kunt voelen", zo luidt de beschrijving.

De Polen nemen de reinigingswerkzaamheden in het park zeer serieus. Er worden zelfs tractoren en drones ingezet om attracties, tafels, stoelen en andere onderdelen te desinfecteren. Personeelsleden en bezoekers moeten mondkapjes dragen.

Gestopt
Energylandia is sinds afgelopen zaterdag weer geopend voor publiek. Eigenlijk zou het park vanwege het coronavirus voortaan alleen nog tickets op datum verkopen. Daar is men inmiddels alweer mee gestopt. "De noodzaak om entreebewijzen vooraf te bestellen laten we varen", staat op de officiële site.

"Na talloze analyses, rekening houdend met de huidige statistieken, kunnen we jullie verzekeren dat de maximumcapaciteit niet overschreden zal worden. Reserveren is niet meer nodig." Reeds bestelde tickets blijven geldig op alle openingsdagen tot en met 10 januari 2021.Meer Energylandia
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be