Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Luchtbeelden: nieuwe attracties Disneyland Paris in aanbouw

09-06-2020, 23.52 uurBeeld: @papageekendebardeur

Wat is er de afgelopen maanden gebeurd in Disneyland Paris? Nieuwe luchtbeelden tonen de huidige status van de werkzaamheden in het Walt Disney Studios Park. Daar wordt gebouwd aan twee nieuwe themagebieden: één rond de Marvel-superhelden en één rond animatiefilm Frozen.

Aangezien de Disney-parken gesloten zijn vanwege het coronavirus, verschijnen er nauwelijks updates meer over de vorderingen. Dankzij een video van Instagram-gebruiker Papa Geek En Debardeur kunnen we nu toch een kijkje nemen op de bouwplaatsen. Hij vloog onlangs over het resort heen, gewapend met een camera.

Het Marvel-gebied, dat Avengers Campus gaat heten, omvat een interactieve Spider-Man-darkride, een Iron Man-achtbaan, een Ant-Man-restaurant en een meet-and-greet-locatie. De opening zou in 2021 plaats moeten vinden. Of de coronacrisis voor uitstel gaat zorgen, is nog niet bekend. In maart werden de werkzaamheden tijdelijk stilgelegd.

Bootjes
In het Frozen-gedeelte, vormgegeven als een havendorpje met een kasteel, wanen bezoekers zich straks in het fictieve koninkrijk Arendelle. Bouwtekeningen verraden dat er één grote Frozen-attractie gebouwd zal worden: een darkride met bootjes. Voor het nog naamloze gebied is officieel geen openingsjaar bekendgemaakt. Men ging eerder uit van 2023 of 2024.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be