Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-app toont nu ook hoe druk het is bij toiletten

19-06-2020, 14.35 uur | Reacties

De Efteling publiceert tegenwoordig niet alleen de actuele wachttijden bij de attracties: in de officiële Efteling-app staat nu ook hoe druk het is bij de toiletten. Vanwege het coronavirus mag in toiletruimtes slechts één gezelschap tegelijk naar binnen. En voordat een volgende groep naar binnen kan, moeten de toiletten eerst ontsmet worden. De nieuwe werkwijze kan zorgen voor lange rijen.

In de gratis app zien bezoekers voortaan waar de rijen voor de toiletten het kortst zijn. Er worden drie verschillende classificaties gebruikt: 'Rustig', 'Normaal' en 'Druk'. Die staan eveneens op de digitale plattegrond. Efteling-medewerkers op locatie houden bij hoelang de rijen zijn.

Naast de reguliere toiletgroepen worden ook de meeste tijdelijke toiletblokken vermeld in de app. In verband met de drukte heeft de Efteling een groot aantal toiletwagens ingehuurd. Die staan op de parkeerplaats, op het Dwarrelplein bij de entree, tussen het Spookslot en Max & Moritz, naast de Python en op de Speelweide.

Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be