Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Samson legt coronaregels Plopsaland uit: 'Volg de smerige borden'

08-06-2020, 11.18 uur | Reacties

Plopsaland De Panne mag vanaf woensdag 1 juli weer bezoekers verwelkomen. In een nieuwe video doet Studio 100-mascotte Samson een poging om de nieuwe coronaregels in het attractiepark uit te leggen. De pratende hond vertelt op geheel eigen wijze wat bezoekers straks kunnen verwachten van een dagje "Plopsafstand".

Zo geeft hij iedereen de opdracht om vanwege "het lambadacircus" aan "bokaal vistankding" te doen. Bezoekers moeten daarvoor de "smerige borden" volgen. Betalen kan het best "met de staart". "En kijk en luister heel goed naar de actiestekker." Gelukkig is Samsons nieuwe baasje Marie aanwezig om het gebrabbel van de beroemde hond te vertalen.

Marie Verhulst werd eind vorig jaar gepresenteerd als het nieuwe baasje van Samson. Zij nam na dertig jaar de taak over van haar vader, Studio 100-baas Gert Verhulst. Eigenlijk zou het kersverse duo komende zomer optreden in het Proximus Theater van Plopsaland, maar dat gaat vanwege het coronavirus niet door.

Nederland
Naast Plopsaland De Panne gaan ook de twee andere Plopsa-parken in Belgiƫ weer open op 1 juli: Plopsa Coo en Plopsa Indoor Hasselt. Verder opent die dag waterpark Plopsaqua De Panne. Plopsa Indoor Coevorden in Nederland is alweer toegankelijk.Meer Plopsaland De Panne
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be