Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen: dit zijn de toekomstplannen van directeur Dave Storm

08-06-2020, 19.05 uur

Attractiepark Slagharen heeft sinds afgelopen najaar een nieuwe directeur: Dave Storm (40). In een aflevering van de Looopings Podcast legt hij uit hoe hij bij Slagharen terechtkwam en wat hij van plan is met het Overijsselse pretpark. De manager vertelt onder meer over mogelijke nieuwe attracties, aanpassingen in het park en de omgang met pretparkfans.

Storm kijkt terug op een hectische tijd. Door het coronavirus moest de seizoensstart meermaals uitgesteld worden. Hoe ging de Slagharen-directeur daarmee om? Verder beschrijft Storm hoe het was om in het licht van de coronacrisis moeilijke beslissingen te nemen, zoals het schrappen van grote theatershows.

Corona zorgt ervoor dat grote investeringen mogelijk uitgesteld moeten worden. Toch stuurde Slagharen onlangs een enquête rond waarin werd gesproken over de komst van een nieuwe hangende familieachtbaan. Storm vertelt nu meer over de status van dat project en het onderlinge contact met de eigenaar van het park, de Spaanse groep Parques Reunidos.

Beluister deze aflevering via SpotifyDe Looopings Podcast is er voor iedereen die meer wil horen over de wereld van pretparken, dierentuinen en attracties. We spreken met prominenten uit de branche over hun werkzaamheden, visie en toekomstplannen. Wil je reageren, mail ons dan.

Luisteren én abonneren kan via gratis podcast-apps als Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Podimo, Stitcher, Overcast, Podcast Addict, Castro, Podtail en TuneIn.
Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be