Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland opent vernieuwde attractie G-Force

06-06-2020, 13.34 uurBeeld: Jos Boudestein

Walibi Holland heeft vandaag de vernieuwde thrillride G-Force in gebruik genomen. De enterprise-attractie hoort bij themagebied Speed Zone, dat de afgelopen maanden werd opgeknapt. Bij de officiële opening van het gebied - twee weken geleden - was G-Force echter nog niet af.

Toen ontbraken de gondels nog. Nu draait de molen weer. In plaats van blauw is de attractie nu grotendeels grijs, met rode en blauwe accenten. Op het rad staat de naam van de attractie, met daaronder de tekst 'premium tires'. Het controlehok van de attractie werd voorzien van zilveren platen, autobanden en stoplichten.

G-Force, gebouwd door de Duitse fabrikant Huss Park Attractions, opende in 1989 als Reaktor in het Franse pretpark Walygator Parc, dat toen nog Big Bang Schtroumpf heette. Sinds 1998 staat de molen in Walibi Holland. In 2011 werden de gondels vervangen door exemplaren afkomstig uit zusterpark Walibi Belgium.

Deens
De renovatie van de Speed Zone werd uitgevoerd in samenwerking met het Nederlandse ontwerpbedrijf Leisure Expert Group en de Deense firma MK Themed Attractions.Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be