Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling zet bouwketen bij hoofdingang voor betere doorstroming

06-06-2020, 10.03 uur

De ingang van de Efteling ziet er in tijden van corona een stuk minder sprookjesachtig uit dan voorheen. Om de doorstroming bij de entree te verbeteren, heeft het attractiepark een groot aantal bouwketen ingehuurd. Die zijn neergezet aan de zijkant van entreegebouw Huis van de Vijf Zintuigen, bij de evenementenkassa's en de ingang voor verblijfsgasten.

Dranghekken en gekleurde tape zorgen ervoor dat bezoekers in goede banen worden geleid. In de hokjes, geleverd door verhuurbedrijf Boels Rental, zitten medewerkers die reserveringen, tickets en abonnementen kunnen scannen. Vervolgens betreden gasten het park via het plein voor het Efteling Theater.

Gisteravond werden de containers gebruikt tijdens een speciale avondopenstelling voor abonnementhouders. Het park is op vrijdagen en zaterdagen in juni tussen 19.00 en 23.00 uur exclusief geopend voor abonnees. De nieuwe achtbaan Max & Moritz is dan ook operationeel.

Parkeerplaats
Eerder huurde de Efteling al extra toiletblokken in om de drukte bij de wc's te verminderen. Die zijn inmiddels te vinden op de parkeerplaats, op het Dwarrelplein, bij het Spookslot, op de Speelweide en naast de Python.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be