Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Thorpe Park Resort

Opening Black Mirror-attractie uitgesteld tot 2021

04-06-2020, 23.59 uur

Fans die zich verheugd hadden op een nieuwe attractie rond de populaire tv-serie Black Mirror, moeten langer geduld hebben. Het Engelse pretpark Thorpe Park stelt de opening van Black Mirror Labyrinth uit tot het voorjaar van 2021. Eigenlijk zou de attractie deze lente opengaan.

"Gezien het huidige klimaat waarin we ons bevinden en de nieuwe operationele maatregelen die we moeten nemen, hebben we de moeilijke beslissing genomen om de lancering van Black Mirror Labyrinth op te schorten", staat in een verklaring.

Het concept werd in februari aangekondigd. Thorpe Park zegt flink te balen van het oponthoud. "Er is hard gewerkt om een beleving als geen ander af te leveren. Het wordt een geweldige aanvulling voor het park. Wees niet bang waaghalzen, dit is een ervaring die het wachten waard zal zijn."

Gangsta Granny
Thorpe Park hoort bij de Britse groep Merlin Entertainments. Verschillende zusterparken hebben ook nieuwigheden moeten uitstellen. Zo gaat in het Engelse Alton Towers de opening van Gangsta Granny: The Ride niet door. Gardaland in Italië kan het nieuwe Legoland Water Park dit jaar niet meer openen.

Moederbedrijf Merlin, dat onlangs 500 miljoen euro ophaalde om de coronacrisis te overleven, is van plan om haar pretparken in Groot-Brittannië op zaterdag 4 juli te heropenen. Naast Thorpe Park en Alton Towers gaat het om Legoland Windsor en Chessington World of Adventures.

Meer Thorpe Park Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be