Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
BillyBird Park Hemelrijk

Pretpark Hemelrijk opent 'grootste aquapark van Nederland'

03-06-2020, 10.30 uur

Het Brabantse pretpark BillyBird Park Hemelrijk heeft tijdens Pinksteren een nieuwe waterattractie in gebruik genomen: het AquaFunPark. Volgens Hemelrijk gaat het om "het grootste aquapark van Nederland". Bezoekers kunnen zich uitleven op een vier meter hoge hindernisbaan op het water, met drijvende springkussen.

Er bestaat zowel een parcours voor kinderen als voor jongeren en volwassenen. Zwemvesten zijn verplicht. Op termijn kunnen tweehonderd waterratten tegelijk spelen op het AquaFunPark. In verband met corona worden nu maximaal veertig personen toegelaten. "De ervaring moet leren of dit aantal kan worden verhoogd", laat het attractiepark weten.

Dit seizoen opende Hemelrijk ook het nieuwe speelgebied Ruig, met klimnetten, touwbruggen en een grote glijbaan. Ondanks de toevoegingen wordt de entreeprijs niet verhoogd.

Betalen
Wel moet voor het AquaFunPark apart bijbetaald worden: 7,50 euro voor reguliere bezoekers en 4 euro voor abonnementhouders. "Dan hoeven ook alleen de mensen ervoor te betalen die er ook echt gebruik van kunnen maken", legt eigenaar Ton Derks uit.

Hemelrijk ging op 8 mei weer open voor abonnees. Sinds gisteren mogen ook niet-abonnementhouders een bezoek brengen aan het park in Volkel. De capaciteit is echter beperkt. Entreekaarten moeten daarom vooraf online gereserveerd worden. 80 procent van de tickets is gereserveerd voor de leden, 20 procent voor overige bezoekers. Er worden op dit moment geen nieuwe abonnementen meer verkocht.











Meer BillyBird Park Hemelrijk
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be