Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Coronacrisis: Toverland kiest voor extra toiletten

31-05-2020, 14.39 uur

Toverland heeft extra toiletblokken neergezet om lange rijen bij de bestaande toiletruimtes tegen te gaan. Vanwege de coronamaatregelen ligt de capaciteit van de toiletten in het Limburgse attractiepark een stuk lager. Verschillende urinoirs en toilethokjes zijn afgesloten.

Daarom koos men voor het inhuren van evenemententoiletten. Het toiletblok staat tussen de overdekte parkdelen Land van Toos en Wunderwald. Er zijn aparte zijdes voor mannen en vrouwen. Informatieborden en bouwhekken geven aan welke looproute personen kunnen volgen bij hoge nood.

De toiletten van Toverland worden in tijden van corona niet gereguleerd door medewerkers, in tegenstelling tot de toiletruimtes van bijvoorbeeld de Efteling, Walibi Holland en Avonturenpark Hellendoorn. Bezoekers moeten zelf letten op het houden van anderhalve meter afstand.







Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be