Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen organiseert online bingo voor vakantiegasten

31-05-2020, 11.19 uurBeeld: Slagharen Fans

De traditionele bingo voor vakantiegasten van Attractiepark Slagharen kan vanwege het coronavirus niet doorgaan, maar daar heeft het Overijsselse pretpark iets op gevonden. Het avondevenement in de Music Hall wordt vervangen door een bingo op afstand. Bezoekers kunnen vanuit hun vakantiehuisje meespelen met behulp van een livestream.

Wie blijft slapen in Slagharen, wordt daarvoor uitgenodigd. "We hebben de afgelopen weken nagedacht hoe we onze familieavonden online een vervolg kunnen geven", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "Nu brengen we onze entertainers als het ware bij de vakantiegasten in het huisje."

Het concept werkt via YouTube en online platform Kahoot. Verblijfsgasten ontvangen de inloggegevens in de welkomstenvelop. Gewonnen prijzen worden door medewerkers van Slagharen naar de huisjes gebracht. "Binnenkort willen we het geheel aanbieden via de televisie in het huisje", aldus de voorlichtster.

Alternatieven
Slagharen liet eerder al weten dat er alternatieven gezocht werden voor de theatershows en familieavonden in het park. Die worden in tijden van corona geannuleerd. Wel is er straatentertainment, op een veilige afstand.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be