Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Bizar beeld: Efteling gebruikt parkeerplaats als wachtrij voor attractie

29-05-2020, 17.13 uurBeeld: Melanie Lots

De personeelsparkeerplaats van de Efteling wordt op dit moment gebruikt als een wachtrij voor een attractie. Wie een ritje wil maken in de klassieke darkride Carnaval Festival, komt nu terecht op het Dienstencentrum van het attractiepark.

Daar is een wachtrij aangelegd met rode en witte lijnen. Na een tijdje zigzaggen keren bezoekers terug naar binnen, richting het instapstation van Carnaval Festival. Op het parkeerterrein zijn bouwhekken neergezet die de wachtrij scheiden van kantoren en een werkplaats.

"Dit is een tijdelijke oplossing", vertelt een Efteling-woordvoerder aan Looopings. "In de binnenwachtrij van Carnaval Festival vinden werkzaamheden plaats. Die gaan ongeveer een week duren."

Maatregelen
In nagenoeg alle wachtrijen van de Efteling zijn aanpassingen nodig om te kunnen voldoen aan alle coronamaatregelen. Op veel plekken werden al doorzichtige schotten neergezet. Rode en witte tape geeft aan op welke plaatsen bezoekers stil mogen staan.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be