Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Slagharen-abonnees voorlopig niet gratis naar Movie Park Germany

29-05-2020, 10.45 uur

Abonnementhouders van Attractiepark Slagharen kunnen voorlopig geen gratis bezoek brengen aan Movie Park Germany. Normaal gesproken mogen Slagharen-abonnees zo doorlopen bij de ingang van het Duitse pretpark. Tijdens de coronacrisis moet een bezoek vooraf gereserveerd worden, maar door technische complicaties is dat nog niet mogelijk.

Dat bevestigt een woordvoerder van Movie Park Germany aan Looopings. "Slagharen-abonnees kunnen niet naar Movie Park en vice versa, tot er een goede technische oplossing is gevonden. Elk park hanteert andere systemen. Het is een zeer complexe zaak."

Abonnementhouders van Slagharen die de afgelopen dagen contact opnamen met Movie Park, kregen iets anders te horen. Toen vroeg het park aan Slagharen-abonnees om vijf werkdagen vóór de gewenste bezoekdatum een e-mail te sturen met een telefoonnummer en een fotokopie van de jaarkaart.

Welwillendheid
Die omslachtige reserveringsmethode is echter geen blijvertje. "We hebben dit tijdelijk uit welwillendheid gedaan omdat we enkele tijdslots over hadden, maar daar stoppen we nu mee. Ons team kan de drukte niet meer aan."

Beide parken zijn onderdeel van parkengroep Parques Reunidos, net als onder meer Bobbejaanland. Movie Park Germany gaat vandaag weer open, Slagharen volgt morgen. Voor Bobbejaanland is nog geen openingsdatum bekend.

Efteling
Efteling-abonnees zouden dit jaar ook één keer gratis naar Movie Park Germany mogen. Ook dat gaat vanwege corona niet door.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be