Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Video: Walibi Holland stopt tientallen knuffelberen in achtbaan

27-05-2020, 13.05 uur

Hoe ziet het eruit als je een volledige achtbaantrein vult met knuffelberen? Walibi Holland nam onlangs de proef op de som. Het pretpark zette enkele tientallen pluchen beesten in een trein van de spectaculaire coaster Untamed. Dat leverde een komisch filmpje op, waarbij de teddyberen het prima naar hun zin lijken te hebben.

Een YouTube-video toont hoe 22 knuffeldieren met 92 kilometer per uur door de baan heen suizen. Daarbij gaan ze vijf keer over de kop. Untamed is 36,5 meter hoog en 1085 meter lang. Normaal gesproken kunnen de beren gewonnen worden bij de behendigheidsspellen in het park.

De beelden zijn opgenomen toen Walibi gesloten was vanwege het coronavirus. In die periode heeft de marketingafdeling zich niet verveeld. Eerder verschenen al lollige video's van badeenden in een wildwaterbaan en slagroomtaarten in een vrijevaltoren. Ook werd het uiteinde van een hogedrukspuit gefilmd.

Sinds maandag is het attractiepark in Biddinghuizen weer open voor publiek.Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be