Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Dolfinarium

Dolfinarium weer open: bezoek van vier uur, inclusief dolfijnenshow

26-05-2020, 13.38 uur

Het Dolfinarium in Harderwijk is vanaf morgen - woensdag 27 mei - weer voor iedereen geopend. Vanwege de beperkte capaciteit zijn de openingstijden aangepast: bezoekers kunnen kiezen tussen een ochtendbezoek van 09.00 tot 13.00 uur of een middagbezoek van 13.30 tot 17.30 uur.

Ze moeten daarvoor een online reservering plaatsen. Dat heeft het Gelderse dierenpark zojuist bekendgemaakt. Er wordt ook een aangepast programma gehanteerd. "Bezoekers volgen één van de twee looproutes, waarbij zij langs alle dieren in het park komen", laat het Dolfinarium weten.

Dolfijnenshow Oceanica blijft gewoon draaien. Dat is opvallend, omdat in de rest van Nederland theatervoorstellingen tot 1 juni verboden zijn. Bezoekers ontvangen bij binnenkomst een ticket met een aanvangstijd. Daar staat ook van welke ingang ze gebruik kunnen maken. De showarena beschikt over vijf verschillende ingangen. Alle andere dieren zijn van dichtbij te zien tijdens doorlopende voedersessies en presentaties.

Speeltuinen
Net als andere dierenparken kiest het Dolfinarium voor extra hygiënemaatregelen. Alle gezelschappen moeten anderhalve meter afstand van elkaar houden. Kinderen tot 12 jaar mogen zich vrij bewegen in de speeltuinen, eventueel onder begeleiding van een volwassene. Betalen kan alleen met pin.

Ook abonnees moeten voortaan steeds een dagdeel vooraf online reserveren. Het verwerken van kortingsbonnen is op dit moment niet mogelijk.

Meer Dolfinarium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be