Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Opknapbeurt voor attractie Walibi Holland: 'Voorproefje op volgend jaar'

30-05-2020, 12.57 uur

Walibi Holland heeft afgelopen winter niet alleen het parkdeel Speed Zone opgeknapt. Ook in themadeel Exotic is een attractie onder handen genomen. De façade van botsauto's Tequila Taxi's kreeg een nieuw uiterlijk, met felle kleuren en een nieuw logo.

De renovatie is de eerste stap van een groter project. Volgend jaar moet de rest van het Exotic-gebied vernieuwd worden. Er komen onder andere nieuwe treinen voor achtbaan Condor. "De aanpassingen bij Tequila Taxi's zijn alvast een voorproefje op 2021", zegt een voorlichtster.

Tequila Taxi's opende in 2000, als onderdeel van de transformatie van Walibi Flevo naar Six Flags Holland. De naam is een verwijzing naar de attractie die eerder op die plek te vinden was; de Tequila Ride. Daarbij maakten bezoekers een ritje door een plantenkas.

Afstand
Op dit moment zijn de botsauto's buiten gebruik vanwege het coronavirus. Anderhalve meter afstand houden is tijdens het botsen niet mogelijk. De kindervariant Mini Taxi's is wel open. In Exotic liggen verder wildwaterbaan El Rio Grande en hoedjesmolen Los Sombreros.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be