Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Indoor Coevorden

Nederlands Plopsa-park heropent deze week

27-05-2020, 16.51 uur

Het eerste pretpark van de Plopsa Group gaat weer open. Vanaf vrijdag 29 mei worden er weer bezoekers verwelkomd bij Plopsa Indoor Coevorden in Drenthe. Dat is zojuist bekendgemaakt. Het reserveren van online tickets op datum wordt verplicht.

Plopsa Indoor Coevorden was sinds 16 maart dicht. Men hanteert de komende tijd "aangepaste openingstijden en een beperkte capaciteit om de minimale afstand en veiligheid voor bezoekers en medewerkers te garanderen". Plopsa-abonnees kunnen een bezoek gratis online reserveren.

In juni is het overdekte attractiepark dagelijks geopend van 10.30 tot 18.00 uur, met uitzondering van maandagen en vrijdagen. Dan blijven de deuren dicht. Er wordt vooralsnog niet gewerkt met afgebakende tijdvakken: na binnenkomst mogen bezoekers tot sluitingstijd blijven hangen.

België
De andere parken binnen de Plopsa Group blijven nog even dicht. Plopsa's Holiday Park in Duitsland streeft naar een heropening op 10 juni. Voor de parken in België en Polen is nog geen informatie bekend.

Meer Plopsa Indoor Coevorden
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be