Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Madurodam

Madurodam nodigt dj's uit: 'Meegenieten vanuit je huiskamer'

25-05-2020, 23.43 uur

Madurodam laat dit voorjaar dj's optreden in het park. Het Haagse themapark wil naar eigen zeggen een eerbetoon brengen aan de Nederlandse dancewereld, nu het bezoeken van grote festivals en evenementen nog niet kan. De dj-sets zijn dan ook enkel te volgen via internet.

Madurodam zegt trots te zijn op het succes van Nederlandse dj's. "Want hoe klein Nederland ook is, als het gaat om dj-prestaties dan loopt ons land ver vooruit", zegt een woordvoerster. Vanavond beet dj Joost Seilberger - beter bekend als Billy The Kit - het spits af in samenwerking met radiostation Slam.

Een video van dat optreden staat inmiddels op YouTube. Op de achtergrond is The Flying Dutchman zichtbaar, de nieuwe attractie van Madurodam. De 'flight experience' moet deze zomer opengaan.

Feestneger
De komende weken volgen dj-sets van onder andere The Boy Next Door, De Feestneger, Blasterjaxx en Frontliner. "Dankzij de livestreams kun je meegenieten vanuit je huiskamer", aldus Madurodam. "Voor de overige zomermaanden wordt nog gekeken naar een invulling van het programma."Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Madurodam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be