Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Europa-Park: ereplaats voor poppen die brand overleefden

22-05-2020, 17.42 uur

Bij de grote brand in Europa-Park, nu twee jaar geleden, ging de attractie Piraten in Batavia vlammen op. Toch zijn niet álle onderdelen uit de beroemde darkride verloren gegaan. Enkele piratenfiguren wisten de vuurzee te overleven. Zij krijgen een ereplaats in de nieuwe versie van de attractie, die dit jaar opengaat.

Piraten in Batavia wordt op dit moment opnieuw opgebouwd, met aangepaste scènes, nieuwe speciale effecten en een andere verhaallijn. Voor zeven poppen die gered konden worden, regelt Europa-Park een speciaal vlot.

"Deze zeven piraten zijn ontsnapt aan de brand in 2018", meldt het Duitse pretpark op social media. "Ze keren deze zomer terug in de nieuwe Piraten in Batavia en vormen daar de bemanning van de 'Boot der Overlevenden'." Het is de bedoeling om de attractie eind juli te openen.

Meer Europa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be