Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Video: Avonturenpark Hellendoorn presenteert vernieuwde attractie Jungle Expedition

21-05-2020, 20.42 uur

Eén van de oudste attracties in Avonturenpark Hellendoorn is vernieuwd. Waterbaan Jungle Monster kreeg een andere naam en een nieuw thema. Voortaan wordt de boottocht Jungle Expedition genoemd. De attractie is voorzien van nieuwe scènes en effecten.

Zo zijn de boten uitgerust met audioapparatuur, waarmee de nieuwe verhaallijn verteld wordt. Bezoekers kunnen tijdens het varen luisteren naar logboekopnames van ontdekkingsreiziger Roger Hellendoorn en zijn papegaai Geelsnavel, die op zoek gaan naar een schat. Na een tocht door de jungle komen bezoekers terecht in een duistere grot met een Maya-tempel.

De vogel werd gebaseerd op Kapitein Geelsnavel, de oude mascotte van Avonturenpark Hellendoorn. Jungle Expedition opende 41 jaar geleden, toen nog onder de naam Junglevaart. De renovatie begon vorig jaar al. Het pretpark is vanaf vandaag weer geopend voor bezoekers, na een wekenlange sluiting vanwege het coronavirus.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be