Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Europa-Park verkoopt mondmaskers met mascottes en achtbanen

23-05-2020, 15.36 uur

Europa-Park brengt eigen mondmaskers op de markt. In de webshop van het Duitse attractiepark worden nu 'maskersjaals' verkocht. Er zijn drie verschillende uitvoeringen, met lanceerachtbaan Blue Fire, mascotte Ed Euromaus en zijn vriendin Edda Euromausi.

Ze kosten 9,95 euro per stuk. De varianten met de Europa-Park-muizen zijn zo ontworpen dat het lijkt alsof de drager zelf een muizengezicht heeft, met een grote zwarte neus en een opengesperde mond met tandjes. Van de maskers met de mascottes bestaan ook kindermaten.

De maskers zijn straks ook verkrijgbaar in het park zelf. Europa-Park gaat aanstaande vrijdag weer open. Vanwege het coronavirus wordt het dragen van een kapje over mond en neus verplicht in alle overdekte ruimtes, alle soorten wachtrijen en tijdens het gebruik van de attracties. Dat geldt voor alle bezoekers van 7 jaar en ouder. In de attracties zijn reguliere sjaals uit veiligheidsoverwegingen niet toegestaan.

Pools
Eerder presenteerde het Poolse pretpark Energylandia al eigen mondkapjes. Ook daar wordt het gebruik van mond- en neusbescherming noodzakelijk.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be