Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kinderpretpark Julianatoren

Julianatoren weer open: bezoekers kunnen kiezen voor ochtend of middag

20-05-2020, 22.47 uur

Het heeft even geduurd, maar ook pretpark Julianatoren in Apeldoorn mag weer open. In overleg met de veiligheidsregio is besloten om het attractiepark "gecontroleerd en gedoseerd" open te stellen voor publiek. "Zo kan iedereen wennen aan een nieuwe werkwijze", laat de directie weten.

Julianatoren gaat werken met twee tijdvakken: 08.00 tot 12.30 uur en 13.30 uur tot sluitingstijd. "In het uur dat het park gesloten is, kunnen wij extra hygiënewerkzaamheden verrichten en kunnen onze medewerkers pauzeren." Sommige attracties zijn alleen nog toegankelijk voor kinderen tot en met 12 jaar.

Abonnementhouders mogen vanaf donderdag 21 mei naar binnen, op de voorwaarde dat ze eerst online een plek reserveren. Vanaf dinsdag 26 mei zijn ook bezoekers welkom die via de Julianatoren-site een ticket hebben besteld. Wie vrijkaartjes heeft of elders toegangsbewijzen heeft aangeschaft, kan vanaf dinsdag 2 juni langskomen.

Elke dag
Voor alle bezoekers geldt dat ze vooraf een reservering moeten plaatsen via de website van het park. Het reguliere seizoen loopt tot en met 31 oktober. In tegenstelling tot voorgaande jaren zal Julianatoren elke dag geopend zijn, ter compensatie van de wekenlange sluiting.Meer Kinderpretpark Julianatoren
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be