Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
BonBon-Land

Directeur van Deens pretpark (41) overleden

20-05-2020, 20.01 uur

Het Deense pretpark BonBon-Land moet een grote klap verwerken. Algemeen directeur Mattis Willms werd afgelopen zaterdag dood aangetroffen in zijn appartement in Kopenhagen. Hij werd slechts 41 jaar oud.

BonBon-Land zegt in een bericht op Facebook dat de directeur "eindeloos zal worden gemist". Willms overleed aan een hartstilstand, maar de achterliggende oorzaak moet nog worden vastgesteld. Voor zover bekend was hij niet ziek.

Willms kwam uit Noorwegen en werkte zijn hele leven in de recreatiesector. Voor hij in 2016 bij BonBon-Land aan de slag ging, was hij directeur van het Noorse waterpark Bø Sommarland.

Heropening
In BonBon-Land staan onder andere vier achtbanen. Vanwege het coronavirus is het park momenteel gesloten. De heropening staat gepland voor 19 juni.

Meer BonBon-Land
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be