Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling pakt toiletprobleem aan: extra toiletwagens

20-05-2020, 23.08 uur

De Efteling wil snel iets doen aan de lange wachtrijen bij de toiletten in het park. Vanwege het coronavirus krijgen huishoudens tegenwoordig een volledig toiletblok voor zichzelf. De nieuwe procedure zorgt ervoor dat bezoekers met hoge nood heel veel geduld moeten hebben.

Dat is niet de bedoeling, vindt ook de Efteling zelf. Daarom wordt er meteen ingegrepen. Op de Speelweide - het uitgestrekte gazon tussen het Carrouselpaleis en Monsieur Cannibale - zijn vandaag toiletwagens gearriveerd. De extra toiletten moeten zorgen voor een hogere capaciteit en kortere rijen.

In verband met de coronacrisis laat de Efteling nog maar een beperkt aantal bezoekers naar binnen. De nieuwe toiletruimtes zijn hard nodig, want de maximumcapaciteit moet nog groeien. Het is de bedoeling om de komende weken stapsgewijs op te schalen naar 30 procent van de reguliere bezetting.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be