Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany opent de poorten op 29 mei

19-05-2020, 15.57 uurBeeld: @promenadefotos

Movie Park Germany kan eindelijk een openingsdatum bekendmaken. Van de deelstaatregering mocht het Duitse pretpark op 11 mei alweer open, maar er bleek meer tijd nodig om alle nieuwe maatregelen te implementeren. Nu is duidelijk dat de opening zal plaatsvinden op vrijdag 29 mei.

Het dragen van mondkapjes wordt verplicht in sommige attracties, in alle overdekte gedeeltes en wachtrijen en bij de ingang; van de kassa's tot de fontein op het entreeplein.

Anderhalve meter afstand houden is overal een vereiste. Daarvoor zijn speciale markeringen aangebracht in wachtrijen, toiletten, winkels en restaurants. Bij alle verkooppunten wordt het mogelijk om contactloos te betalen. Medewerkers hebben extra trainingen gehad.

Zorgvuldig
"We hebben de heropening van het park zo zorgvuldig mogelijk voorbereid", zegt algemeen directeur Thorsten Backhaus. "De gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers is van het allergrootste belang."

Om te voorkomen dat het te druk wordt, laat Movie Park voortaan een beperkt aantal bezoekers toe. Het online bestellen van entreekaarten is nu verplicht. Reeds bestelde tickets blijven geldig, maar moeten wel vooraf in de webshop geregistreerd worden. "We raden aan om op tijd te boeken", staat in een persbericht. Ook abonnementhouders moeten van dit systeem gebruikmaken. Ze kunnen één reservering per keer inplannen.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be