Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling gaat 's zomers werken met twee tijdvakken: toegang tot 18.00 uur óf vanaf 19.00 uur

19-05-2020, 17.05 uur

De openingstijden van de Efteling worden rigoureus aangepast. Eigenlijk was het de bedoeling om komende zomer bijna elke dag van 10.00 tot 22.00 uur open te blijven. Vanwege de coronacrisis gaat het attractiepark werken met twee verschillende tijdvakken. Bezoekers zijn 's zomers welkom tussen 09.00 en 18.00 uur óf van 19.00 tot 23.00 uur.

Dat staat in een personeelsmemo. Er komen dus twee soorten kaartjes: een dagticket voor negen uur toegang of een avondticket voor vier uur toegang. Specifieke prijzen zijn nog niet bekend. Om 18.00 uur wordt het park schoongeveegd, zodat een nieuwe groep bezoekers een uur later naar binnen kan.

"We doen in heel 2020 écht een beroep op jouw flexibiliteit en beschikbaarheid", schrijft directeur Fons Jurgens aan zijn collega's. "Want door flexibel te zijn, zorg je ervoor dat we minder kosten hoeven te maken en dat is op dit moment noodzakelijk. We nemen dan ook zo min mogelijk nieuwe collega’s aan." Tegelijkertijd moeten medewerkers belangrijke voordelen inleveren.

Juni
De Efteling introduceert de tijdvakken "om toch zo veel mogelijk gasten te kunnen verwelkomen" nu de capaciteit van het park drastisch verlaagd is. De nieuwe openingstijden gelden van 3 juli tot en met eind augustus. Bovendien is het park in juni al op iedere vrijdag- en zaterdagavond geopend van 19.00 tot 23.00 uur.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be