Efteling

Creatieve oplossing: Efteling overhandigt snacks via glijbaan

18-05-2020, 21:34 uur | Reacties

Klik hier om je te abonneren op ons YouTube-kanaal

Hoe overhandig je snacks als medewerkers geen direct contact mogen hebben met bezoekers? De Efteling heeft daar een originele oplossing voor. Wie een Eigenheymer bestelt - een gefrituurde aardappelspiraal op een stokje - ontvangt de lekkernij via een heuse glijbaan.

De Eigenheymer-kramen in het attractiepark zijn uitgerust met plexiglas, zodat personeelsleden beschermd worden. Er zijn uitsnedes gemaakt voor een pinapparaat én voor een speciale goot. Daar kan de aardappelsnack doorheen glijden, richting de klant.


ZIE OOK: Op meer plekken online eten bestellen in de Efteling

Op social media wordt dolenthousiast gereageerd op het concept. "Geniaal", zegt ene Thomas op Twitter. "Dit moet ze houden", vindt Lisa. "Zo wordt sociale onthouding leuk", schrijft Leonard. "Een briljant idee voor de wereld na corona", vertelt Alexis. "Geweldig", aldus Mike. "Topoplossing!", oordeelt Boukje. Rubén: "Zou ik dit bestellen alleen maar om de glijbaan in werking te zien? Ja."

Spirello
Eigenheymers worden geleverd door de Brabantse fabrikant Spirello. Eerder was het Gelderse bedrijf Chiptwister verantwoordelijk voor de snack. Die omschakeling zorgde begin vorig jaar nog voor een rel onder Efteling-fans.

ZIE OOK: Efteling-fans boos en teleurgesteld over aardappelsnack

Reacties