Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn introduceert eigen app

23-05-2020, 12.44 uur

Avonturenpark Hellendoorn heeft een eigen app gelanceerd. Bezoekers kunnen de gratis smartphone-app tijdens hun bezoek gebruiken als een gids. De belangrijkste functionaliteit is op dit moment een aangepaste plattegrond, waar ook alle gewijzigde looproutes op worden aangegeven.

Vanwege het coronavirus werkt Hellendoorn op meerdere plekken met eenrichtingsverkeer. De app zorgt ook voor een routebeschrijving richting het park. Daarnaast is het mogelijk om via de app een parkeerticket aan te schaffen.

Het is de bedoeling om binnenkort informatie over wachttijden in de app op te nemen, vertelt een woordvoerder aan Looopings. Verder moet het mogelijk worden om via de app eten en drinken te bestellen.

Gratis
De Hellendoorn-app is gratis te downloaden via de App Store van Apple en Google Play. Het attractiepark verwelkomt sinds afgelopen donderdag weer bezoekers. De maximumcapaciteit werd verlaagd. Daarom is het online reserveren van een bezoek voortaan verplicht.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be