Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Op meer plekken online eten bestellen in de Efteling

16-05-2020, 17.58 uurBeeld: @eftel_straat

De Efteling maakt het online bestellen van eten op meer plekken mogelijk. Na een succesvolle proef bij snackrestaurant De Hongerige Machinist wordt het systeem voortaan ook gebruikt bij restaurant de Smulpaap, gelegen op het Anton Pieckplein.

Bezoekers kunnen eten en drinken selecteren en afrekenen met behulp van de Efteling-app. Vervolgens kiezen gebruikers een tijdstip waarop ze de bestelling willen afhalen. Dat kan bij een aparte balie. Het assortiment van de Smulpaap bestaat uit snacks, friet en frisdrank.

De digitale bestelmogelijkheid is een welkome toevoeging nu direct contact vanwege corona tot een minimum beperkt moet worden. In de rij staan voor eten hoeft dankzij de app niet meer.

Gefaseerd
Het is de bedoeling om het concept de komende periode op meer plekken in de Efteling in te voeren. "We hopen dit binnenkort gefaseerd te kunnen doen", laat het park weten.

Voorlopig is het alleen mogelijk om eten af te halen in de Efteling: er vindt geen tafelbediening plaats. Medewerkers bevinden zich achter plexiglas. Het aanbod is op sommige plekken aangepast om aan alle richtlijnen te kunnen voldoen.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be