Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen stopt met theatershows: straatacts gaan door

19-05-2020, 11.28 uurBeeld: @promenadefotos

De theatervoorstellingen van Attractiepark Slagharen gaan in ieder geval tot 1 juli niet door. Dat bevestigt een woordvoerster van het pretpark aan Looopings. Eerder dit jaar kondigde het park nog een vernieuwd entertainmentprogramma aan, met onder andere een nieuwe Western Circus Show.

De shows in de Music Hall, de Sitting Bull Saloon en het American Circus Theater worden de komende tijd echter geschrapt, als onderdeel van de coronamaatregelen. Daarvoor in de plaats komen live-acts in de openlucht, aldus de voorlichtster.

"In mei en juni is er straatentertainment aanwezig", vertelt ze. "Onze wasberen Randy en Rosie, de Red Bandits en diverse andere karakters brengen de gasten een bezoek. Niet alleen in het attractiepark, maar ook in het vakantiepark." Het definitieve programma wordt binnenkort bekendgemaakt.

Aanpassingen
Attractiepark Slagharen is vanaf zaterdag 30 mei weer geopend, met verschillende aanpassingen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Op 29 mei kunnen verblijfsgasten al blijven slapen. Eigenlijk had het seizoen eind maart moeten beginnen.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be