Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling: zo werkt het reserveren voor abonnementhouders

14-05-2020, 15.47 uur

Omdat de Efteling de komende tijd een beperkt aantal bezoekers binnenlaat, kunnen abonnementhouders niet meer spontaan langskomen. Zij zullen een bezoek aan het attractiepark voortaan ook vooraf online moeten reserveren. Vandaag maakt de Efteling bekend hoe dat in zijn werk gaat.

Abonnees kunnen vanaf zaterdag 16 mei om 16.00 uur een gratis reservering plaatsen via de website van de Efteling. Ze kiezen daarbij ook een tijdslot voor de aankomst bij de entree. Het park opent officieel weer op woensdag 20 mei, maar op maandag 18 en dinsdag 19 mei zijn er al testdagen voor abonnementhouders.

Op die dagen is het volledige park open van 15.00 tot 19.00 uur. Vanaf 20 mei tot en met 2 juni zal de Efteling van 10.00 tot 18.00 uur geopend zijn, ook in het weekend. Openingstijden voor de periode daarna worden op een later moment bekendgemaakt.

Eerlijk
Na afloop van een bezoek mogen abonnementhouders een nieuwe reservering plaatsen. "Het is dus niet mogelijk om in één keer meerdere dagen te reserveren", waarschuwt de Efteling. "Op die manier proberen we de beschikbare plaatsen zo eerlijk mogelijk te verdelen." De regel geldt niet voor abonnees die overnachten in een Efteling-vakantiepark of het Efteling Hotel. Zij hoeven niet apart te reserveren.

Reguliere bezoekers zonder abonnement kunnen vanaf 18 mei om 10.00 uur een tijdvak reserveren. De Efteling adviseert iedereen om de website de komende periode goed in de gaten te houden. "Er kunnen namelijk extra tijdslots beschikbaar komen."

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be