Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Plopsa-directeur kritisch over toiletten Efteling: 'Toe aan vervanging'

23-05-2020, 23.47 uurBeeld: aegtte.weebly.com

De directeur van de Plopsa-parken vindt dat de toiletruimtes in de Efteling wel een opknapbeurt kunnen gebruiken. Dat vertelt hij in een interview met het Efteling-personeelsblad JIJ. Plopsa-baas Steve Van den Kerkhof werd gevraagd naar verbeterpunten in het Kaatsheuvelse attractiepark.

Daarbij noemde hij onmiddellijk de toiletten. "Als ik kritisch naar jullie product kijk, denk ik dat een aantal toiletblokken toe is aan vervanging", aldus Van den Kerkhof. Als hij de scepter had gezwaaid over de Efteling, was er al eerder ingegrepen. "Binnen Plopsa strippen we ieder toiletblok om de tien jaar."

Van den Kerkhof bleef een tijdje geleden slapen in vakantiepark Efteling Bosrijk. Hij was naar eigen zeggen erg te spreken over de vriendelijkheid van de medewerkers en de lage horecaprijzen. Wel viel het ontbijt hem erg tegen.

Probleem
Het interview vond plaats voordat de Efteling gesloten moest worden vanwege het coronavirus. Nu het park weer open is, treedt er een ander probleem op bij de toiletten. Doordat bij alle toiletblokken slechts één huishouden per keer naar binnen kan, ontstaan er ontzettend lange rijen. Extra toiletwagens moeten dat probleem binnenkort oplossen.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be